Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. 86-512-66316783-802 sales5@smt-winding.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Πλήρεις αυτόματες τριφασικές γραμμές παραγωγής κατασκευής μηχανών/στατών μηχανών αντλιών

Η γραμμή παραγωγής στατών μηχανών SMT χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή πολλών ειδών στατών μηχανών. Αυτή η γραμμή παραγωγής στατών περιλαμβάνει διάφορες μηχανές, όπως το έγγραφο παρεμβάλλοντας τη μηχανή, μηχανή τυλίγματος σπειρών, σπείρα που τυλίγει παρεμβάλλοντας τη μηχανή, δένοντας τη μηχανή, και διαμορφώνοντας τη μηχανή. Κάθε μηχανή σε αυτήν την γραμμή παραγωγής στατών είναι αυτόνομη, εν τω μεταξύ, αυτό μπορεί επίσης να συνδεθεί με το μεταφορέα.

Η διαδικασία εργασίας θα είναι όπως επόμενη.
Παρεμβολή εγγράφου στατών-τύλιγμα σπειρών-παρεμβολή σπειρών-διαμόρφωση σπειρών-δέσιμο-τελική διαμόρφωση.

Το έγγραφο στατών που παρεμβάλλει τη μηχανή είναι χρησιμοποιημένο έγγραφο ενθέτων Tj στην αυλάκωση στατών. Το έγγραφο που διαμορφώνει, που παρεμβάλλει, και κόβοντας διαδικασία όλοι γίνεται από τη μηχανή. Η φόρμα διαμόρφωσης μπορεί να ρυθμίσει σύμφωνα με το διαφορετικό μέγεθος στατών.


SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Η μηχανή τυλίγματος σπειρών στατών, αυτό μπορεί να τυλίξει τις σπείρες στην άνεμος μορφή. Ο τρόπος τυλίγματος, όπως ο αυτόματος εκσκαφέας, αυτόματη τέμνουσα και αυτόματη ευρετηρίαση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε έναν χρόνο διαδοχικά, η παράμετρος θα μπορούσε να τεθεί στην ανθρώπου-μηχανής διεπαφή.
SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
Η σπείρα που τυλίγει παρεμβάλλοντας τη μηχανή μπορεί να παρεμβάλει τη σπείρα και τη σφήνα στατών στην αυλάκωση στατών αυτόματα. Μειώνει την εργασία και βελτιώνει την αποδοτικότητα και την ακρίβεια. Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη για το υλικό ρόλων σφηνών ταινιών πολυεστέρα με το σταθερό πάχος και το σταθερό πλάτος (η διάσταση πλάτους και πάχους παρέχεται από τον πελάτη). Για το καλώδιο, και το καλώδιο χαλκού και το καλώδιο στυπτηριών είναι ΕΝΤΑΞΕΙ.

 

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Η μηχανή διαμόρφωσης χρησιμοποιείται για να κάνει τη διαμόρφωση σπειρών. Πρίν δένει, η σπείρα στατών πρέπει να κάνει έναν χρόνο που διαμορφώνει όπως μπορεί να είναι καλύτερο να γίνει το δέσιμο. Μετά από να δέσει, η σπείρα στατών πρέπει να κάνει την τελική διαμόρφωση. Ικανότητα παραγωγής ≤14s/set (αποκλείστε το χρόνο φορτώματος και εκφορτώματος)

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3
Η μηχανή δεσίματος ελέγχεται από το PLC. Ο διαφορετικός τρόπος δεσίματος θα μπορούσε να τεθεί όπως το δέσιμο, το διάστημα αυλακώσεων δένοντας, και να φανταστεί. Η αλλαγή σχεδίασης είναι γρήγορη και κατάλληλη. Υπάρχει ενιαίος δένοντας τη μηχανή, doulble σταθμός που δένει τη μηχανή και την οριζόντια μηχανή δεσίματος.


SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Πλήρεις αυτόματες τριφασικές γραμμές παραγωγής κατασκευής μηχανών/στατών μηχανών αντλιών

OEM / ODM

Οι εγκαταστάσεις παρουσιάζουν: 

 

Εκμεταλλεμένος πλήρως τους πεπειραμένους μηχανικούς, επιδέξιοι επαγγελματίες, τέλειος εξοπλισμός, αυστηρός έλεγχος διαδικασίας παραγωγής και ευρύ δίκτυο υπηρεσιών κάλυψης, αφιερωνόμαστε για να παρέχουμε στους πελάτες μας τη βελτιστοποιημένη λύση στην κατασκευή ηλεκτρικών κινητήρων. 

 

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Μέχρι στιγμής, εκτός από το μεγάλο μερίδιο αγοράς στην Κίνα, εξάγουμε έξω τις μηχανές στις παγκόσμιες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Αυστραλία, η Ινδία, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Τουρκία, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το Ιράν, κ.λπ., και οι μηχανές μας μοιράζονται τη μεγάλη φήμη μεταξύ των πελατών για το ανθεκτική, αξιόπιστη απόδοση, λογική τιμή και καλή μετά από-υπηρεσία.

 

Πελάτες:

 

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ε & Α

Με την καλή υπηρεσία, την επαγγελματική ομάδα και την αξιόπιστη ποιότητα, η SMT-αυτοματοποίηση παρέχει στον πελάτη τα διαφορετικά είδη μηχανής εναλλασσόμενου ρεύματος, ΣΥΝΕΧΉΣ μηχανή, μηχανή BLDC που κατασκευάζει την τεχνική συμβουλευτική υπηρεσία και τη με το κλειδί στο χέρι προβάλλοντας υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης δαπανών μηχανών, τεχνογνωσία κατασκευής, κατάρτιση προσωπικού, και συμπληρώνει το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Τοποθετημένη σε Suzhou, μια όμορφη πόλη της βιομηχανίας, καρδιά εμπορίου στον ποταμό Yangtze του δέλτα, έξυπνος είναι ειδικευμένη στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των μηχανημάτων μηχανών επαγωγής. Οι μηχανές μας που παράγονται στο εργοστάσιο Suzhou εφαρμόζονται κυρίως στις μηχανές επαγωγής όπως η μηχανή πλυντηρίων, η μηχανή κλιματιστικών μηχανημάτων, η μηχανή αντλιών, η μηχανή σπειρών, η τριφασική μηχανή, η μηχανή ανεμιστήρων και η μηχανή συμπιεστών, κ.λπ.

SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1