Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς το πετρέλαιο μηχανών παίρνει βρώμικο;

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Smart Motor Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Smart Motor Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι τόσο ευτυχές ότι που μπορεί να λειτουργήσει με την ομάδα SMT, παρέχουν την πολύ χρήσιμη πρόταση. Επίσης, η μηχανή είναι μεγάλη. Ευχαριστώ πολύ!

—— Edward

Είμαστε εργοστάσιο ανεμιστήρων στην Τουρκία, υπάρχουν περισσότερες από 15.000 μηχανές που χρειαζόμαστε για έναν μήνα. Οι ευχαριστίες για την ομάδα SMT παρέχουν το πλήρες σύστημα παραγωγής γραμμών.

—— Aakarshan

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς το πετρέλαιο μηχανών παίρνει βρώμικο;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς το πετρέλαιο μηχανών παίρνει βρώμικο;

Είναι ένα κλειστό σύστημα έτσι δεν είναι; Πού όλος ο ρύπος και λάσπη που κάνει τη μηχανή να λαδώσει «βρώμικο» προέρχεται από;
Εκείνα τα μαύρα μόρια προέρχονται από δύο διαδικασίες.

Το πετρέλαιο καίει λίγο κατά μήκος των τοίχων κυλίνδρων κατά τη διάρκεια της καύσης, και αυτό ξύνεται μακριά crankcase από τη μετακίνηση των εμβόλων. Υπάρχει επίσης κάποια μη-καύσιμη οξείδωση του πετρελαίου ακριβώς επειδή είναι σε ένα καυτό, κινητικό, πλούσιο περιβάλλον οξυγόνου.

Το δεύτερο συστατικό του Μαύρου ακατέργαστου στο πετρέλαιο μηχανών σας προέρχεται από τα μικροσκοπικά κομμάτια του μετάλλου που έχουν φορέσει μακριά των κινούμενων επιφανειών κατά τη διάρκεια της χρήσης μηχανών.

Η συγκέντρωση αυτών των ακαθαρσιών στο πετρέλαιο οδηγεί στην αυξανόμενη ένδυση, έτσι το πετρέλαιο πρέπει να αντικατασταθεί από καιρού εις καιρόν.

Σου είδος ομοειδούς ο τρόπος που μπορείτε να πλύνετε ορισμένα πιάτα σε έναν ενιαίο κάδο του νερού προτού το νερό να είσαι τόσο ακάθαρτο που το δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πρέπει να αλλάξουν.

Χρόνος μπαρ : 2017-03-31 09:50:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Smart Motor Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Larry

Τηλ.:: +86-13914006446

Φαξ: 86-512-66316717

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)