Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
SMT Intelligent Device Manufacturing (Zhejiang) Co., Ltd. 86-512-66316783-802 sales5@smt-winding.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ποια είναι η αρχή της μηχανής επαγωγής 3 φάσης;

Ποια είναι η αρχή της μηχανής επαγωγής 3 φάσης;

January 9, 2018

Εξετάστε μια μικρή σιδηρομαγνητική ουσία όπως μια μικρή καρφίτσα σιδήρου που δείχνεται σε έναν πίνακα στο κέντρο με μια βίδα έτσι ώστε η καρφίτσα είναι ελεύθερη να περιστραφεί. Τώρα εάν ένας μαγνήτης παρουσιάζεται εδώ κοντά την καρφίτσα, η καρφίτσα θα πάρει μια δύναμη έλξης προς το μαγνήτη. Εάν ο μαγνήτης αρχίσει να περιστρέφεται, η καρφίτσα θα περιστραφεί επίσης αναλόγως υπό τον όρο ότι ο μαγνήτης κινείται σε μια ομοιόμορφη ταχύτητα έτσι ώστε ούτε δεν πηγαίνει μακριά από την καρφίτσα ούτε η καρφίτσα αγγίζει το μαγνήτη. Τόσο υπό αυτές τις συνθήκες η καρφίτσα θα συνεχίσει να περιστρέφεται στην κατεύθυνση μετά από το μαγνήτη.

 

Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς μια μηχανή επαγωγής λειτουργεί. Εδώ, υπάρχουν δύο μέρη: στάτης και στροφέας που χωρίζονται από ένα κενό αέρα. Τώρα, όταν δίνεται ο ανεφοδιασμός 3 φάσης (3 phasemeans 3 κυματοειδή τάσης του ίδιου μεγέθους αλλά 3 διαφορετικές φάσεις) στους αγωγούς στατών (σπείρα), μια περιστρεφόμενη μαγνητική ροή παράγεται (που μπορεί να αποδειχθεί από μαθηματική άποψη). Αυτό είναι παρόμοιο με τον περιστρεφόμενο μαγνήτη. Κατά συνέπεια, αυτή η ροή κόβεται από τις σπείρες στροφέων και emf προκαλείται. Δεδομένου ότι οι αγωγοί στροφέων βραχυκυκλώνονται, η ροή 3 φάσης παράγεται από το στροφέα. Κάτω από την επίδραση δύο ροών, καθώς ο στάτης καθορίζεται ο στροφέας αρχίζει να περιστρέφεται. Αυτό είναι παρόμοιο με την περιστροφή καρφιτσών κάτω από τη μαγνητική επίδραση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η αρχή της μηχανής επαγωγής 3 φάσης;  0

 

Σημείωση: Μπορεί να εμφανιστεί ως ερώτηση ότι εάν η καρφίτσα παίρνει συνδεμένη με τον περιστρεφόμενο μαγνήτη και έπειτα και οι δύο περιστρέφονται ταυτόχρονα τι μπορεί εμείς να το πει; Η απάντηση είναι αυτό θα καλούταν σύγχρονη μηχανή. Στην πρακτική μηχανή μπορεί να γίνει με την παροχή της συνεχούς διέγερσης στο στροφέα τον ανεφοδιασμό 3 φάσης στο στάτη.

 

Κάποιος μπορεί να δοκιμάσει αυτό έξω με τη λήψη μιας μηχανής επαγωγής δαχτυλιδιών ολίσθησης και την παροχή 3 phasesupply στο στάτη και βραχυκυκλώνει τους αγωγούς στροφέων. Κατά συνέπεια η μηχανή θα άρχιζε να περιστρέφεται ως μηχανή επαγωγής. Τώρα, με τη βοήθεια της μεταστροφής ένας διακόπτης, συνδέει οποιο δήποτε δύο τερματικό στροφέων με το συνεχή ανεφοδιασμό. Η μηχανή θα συμπεριφερθεί ως σύγχρονη μηχανή. Αλλά παραμένουν λίγοι περιορισμοί επίσης υπό τους όρους φορτίων που δεν προσθέτω εδώ.

 

Έξυπνος εξοπλισμός μηχανών Suzhou που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ suport για την τεχνολογία.