Αρχική Σελίδα Νέα

Αυτό που συμβαίνουν πότε μια φάση κόβεται στην τριφασική μηχανή;

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Smart Motor Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Smart Motor Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι τόσο ευτυχές ότι που μπορεί να λειτουργήσει με την ομάδα SMT, παρέχουν την πολύ χρήσιμη πρόταση. Επίσης, η μηχανή είναι μεγάλη. Ευχαριστώ πολύ!

—— Edward

Είμαστε εργοστάσιο ανεμιστήρων στην Τουρκία, υπάρχουν περισσότερες από 15.000 μηχανές που χρειαζόμαστε για έναν μήνα. Οι ευχαριστίες για την ομάδα SMT παρέχουν το πλήρες σύστημα παραγωγής γραμμών.

—— Aakarshan

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Αυτό που συμβαίνουν πότε μια φάση κόβεται στην τριφασική μηχανή;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που συμβαίνουν πότε μια φάση κόβεται στην τριφασική μηχανή;

Εάν η μηχανή είναι αναμμένη ενώ μια φάση κόβεται, η μηχανή θα αποτύχει να αρχίσει. Θα κάνει να διαδώσει και να σύρει το ιδιαίτερο ρεύμα. Εάν η κατάλληλη προστασία (θερμικός ηλεκτρονόμος υπερφόρτωσης/preventer ενιαίας φάσης ηλεκτρονόμος) παρέχεται, θα σκοντάψει τον ανεφοδιασμό στη μηχανή. Στην απουσία προστασίας, η μηχανή θα καψει.

 

Εντούτοις εάν μια φάση κόβεται ενώ η μηχανή τρέχει, θα συνεχίσει να τρέχει με τον περισσότερους θόρυβο και δονήσεις, τουλάχιστον για λίγο περισσότερο χρόνο. Αυτό που συμβαίνει στο μακροπρόθεσμο εξαρτάται από το φορτίο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που συμβαίνουν πότε μια φάση κόβεται στην τριφασική μηχανή;  0

Εάν η μηχανή λειτουργεί ή λιγότερο από το φορτίο 33%, θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς οποιαδήποτε ζημιά.


Εάν η μηχανή λειτουργεί ελαφρώς σε υψηλότερο από το φορτίο 33%, η μηχανή θα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά θα σύρει το ρεύμα περισσότερο από έχει εκτιμήσει την αξία. Η θερμοκρασία μηχανών θα αρχίσει. Εάν ο θερμικός ηλεκτρονόμος υπερφόρτωσης παρέχεται στον εκκινητή μηχανών, θα σταματήσει τη μηχανή πριν από τα εγκαύματα μηχανών. Αλλά εάν η θερμική υπερφόρτωση στηρίζεται δεν παρέχεται, η μηχανή μπορεί να πάρει μμένη.


Εάν η μηχανή λειτουργεί στο υψηλότερο φορτίο (κοντά στο εκτιμημένο φορτίο), η ταχύτητα μηχανών θα μειωθεί βαθμιαία σε μηδέν.

 

Μπορεί να πάρει 1-30 δευτερόλεπτα, ανάλογα με το ποσό της υπερφόρτωσης και της αδράνειας του φορτίου που συνδέεται. Για τα υψηλά φορτία αδράνειας, μπορεί να πάρει τον ακόμα περισσότερο χρόνο να μειωθεί η ταχύτητα σε μηδέν. Σε αυτήν την περίπτωση ο θερμικός ηλεκτρονόμος υπερφόρτωσης μπορεί να σταματήσει το ρεύμα μηχανών ή η θρυαλλίδα μπορεί να φυσήξει. Εάν ο θερμικοί ηλεκτρονόμος/οι θρυαλλίδες υπερφόρτωσης δεν παρέχεται, η μηχανή μπορεί να πάρει μμένη.

 

Ο έξυπνος εξοπλισμός μηχανών Suzhou που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ έχει δύο κύρια επιχειρησιακά τμήματα. Το πρώτο τμήμα πρόκειται να παράσχει τα διαφορετικά είδη μηχανημάτων κατασκευής μηχανών, συμπεριλαμβανομένης της στάσης κατά μήκος της μηχανής, πλήρως-αυτόματης πλήρους γραμμής για armature, παραγωγή στατών, και η γραμμή συνελεύσεων μηχανών, το δεύτερο τμήμα είναι να παρασχεθεί η τεχνική υποστήριξη και η διαβούλευση, η υποστήριξη προγράμματος και η με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία για κάποια κατασκευή μηχανών.

Χρόνος μπαρ : 2018-01-09 09:54:09 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Smart Motor Equipment Manufacturing Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Larry

Τηλ.:: +86-13914006446

Φαξ: 86-512-66316717

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)